Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel jouw ervaringsverhaal

Wat fijn dat je bereid bent om je ervaringsverhaal te delen! Het doel van ervaringsverhalen is om andere naasten (partner, ouder, kind, broer, zus, vriend, buur, collega, kennis of andere betrokkenen bij mensen met een psychische kwetsbaarheid) te laten zien dat zij niet alleen zijn, maar dat er ook andere mensen worstelen met vergelijkbare situaties. Uit deze verhalen kunnen mensen troost halen en tips en adviezen over de omgang met de persoon met een psychische kwetsbaarheid. Aan de hand van een aantal vragen helpen wij je om jouw ervaringsverhaal op te stellen. Op basis van de instructie ga je aan de slag en in afstemming met een redacteur wordt je verhaal definitief vastgesteld.

Over jou...
Let op: kies een verzonnen naam i.v.m. privacy
Over je dierbare...
Let op: kies een verzonnen naam i.v.m. privacy
Jouw verhaal in 1 A4
Schrijf je verhaal in 1 A4 aan de hand van onderstaande vragen
  • Situatie       Wat is je situatie? Wat is de relatie tot je naaste?     
  • Probleem    Waar liep je tegenaan of wat hielp je (soms)?
  • Aanpak       Hoe heb je het aangepakt? Wat heb je (anders) gedaan
  • Resultaat    Wat veranderde er?
Tips
Toestemming
Voordat je verhaal geplaatst wordt, leest een redacteur mee. Je krijgt van ons een e-mail met je verhaal zoals het op de website komt. Pas na jouw toestemming plaatsen we je verhaal. 
Mag je verhaal eventueel ook op andere platforms gedeeld worden?
Je verhaal wordt in eerste instantie alleen gedeeld via www.naasteninkracht.nl. Zou je verhaal in de toekomst ook anoniem en met bronvermelding naar Naasten in kracht op een ander digitaal platform voor naasten mogen worden gedeeld? 
Bedankt dat je jouw verhaal wilde delen!

Gebruiker registratie informatie banner

Log in om de meest relevante verhalen te krijgen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Nog niet geregistreerd? Meld je gratis aan. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je privacy.