Overslaan en naar de inhoud gaan

Primaire tabs

Naasten in Kracht is vrienden met MIND, de Ivonne van der Ven Stichting, Psychosenet en Rijk van Ervaring.      

MIND
    MIND

 

MIND is een initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, MIND Korrelatie en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doen we door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. We voeren actie voor meer aandacht voor psychische problemen en we geven mensen met psychische problemen en hun naasten een stem richting de politiek. Dit doen we niet alleen, maar samen met cliënten- en familieorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, ambassadeurs en donateurs. En iedereen die zich inzet om het verschil te maken…. Samen zijn we MIND!

Bekijk voor meer informatie https://www.wijzijnmind.nl/.

 

Ivonne van de Ven Stichting

De Ivonne van de Ven Stichting beïnvloedt het landelijk beleid op het gebied van suïcidepreventie, stimuleert onderzoek, deelt ervaringsverhalen van direct betrokkenen en verspreidt kennis over het onderwerp suïcidaliteit. De Stichting is opgericht door familieleden en vrienden van Ivonne van de Ven. De stichting is een actiegroep die jaarlijks focus aanbrengt in de activiteiten.

Bekijk voor meer informatie ivonnevandevenstichting.nl

 

psychosenet

 

 

  
        Psychosenet

 

PsychoseNet is een platform over psychosegevoeligheid, stemming en herstel. Psychosenet is ontstaan vanuit hulpverleners, cliënten en naasten met als doel om mensen te informeren over psychosegevoeligheid. PsychoseNet wil een realistischer beeld scheppen over psychosegevoeligheid. Via het platform vind je informatie, kun je ervaringen en kennis delen, anoniem vragen stellen aan experts en heb je toegang tot een forum.

Bekijk voor meer informatie www.psychosenet.nl

 

Stjoer    Rijk van Ervaring

Rijk van Ervaring is een verzamelplek waar mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid hun persoonlijke ervaring en kennis over herstel kunnen delen. Mensen kunnen verbinding maken met anderen om persoonlijke ontwikkeling en herstel te bevorderen. Via de website vind je persoonlijke ervaringsverhalen, (h)erkenning en informatie over psychische en/of sociale kwetsbaarheden. Rijk van Ervaring is een onderdeel van Stichting Stjoer, een vrijwilligersorganisatie in de provincie Friesland.

Bekijk voor meer informatie www.rijkvanervaring.nl

 

Gebruiker registratie informatie banner

Log in om de meest relevante verhalen te krijgen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Nog niet geregistreerd? Meld je gratis aan. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je privacy.