Overslaan en naar de inhoud gaan

Primaire tabs

review - Bevrijd van mijn moeder

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 29 August 2023

Herkenbaar verhaal. Mijn moeder was ongelukkig en trok haar gezin mee in haar drama. Dagen zwijgen of juist woede uitbarstingen, dreigen met weglopen en zelfmoord. Mijn vader was door zijn werk veel afwezig en ik voelde me pas veilig als hij thuiskwam. Maar echt bescherming geven deed hij ook niet. Inmiddels ben ik 52 en voel ik nog dagelijks de gevolgen van het onveilig gehecht zijn.

review - De verslaving van onze zoon bepaalde ons hele leven

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 11 July 2023

Zo herkenbaar
Ik sta op het punt om afstand te nemen wat in zo moeilijk vind. Hij wil geen hulp hij vind dat hij geen probleem heeft en ons leven draait om zorgen over ben
Hij is ook agressief en heeft zijn zus en jongste dochter bijna aangevallen. Hij is 22 we hebben hem gezegd dat hij geen hulp aanvaard dan mag hij weg. Wij weten ook dat hij dit waarschijnlijk niet doet. Wij zijn als bezig meg hem sinds zijn 16e
Ook met hulpverlening geprobeerd maar die doen niks meer nu hij volwassen is en zelf blijkbaar moet beslissen
Ik voel met uitgeput.

review - Samen, maar niet verbonden

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 25 June 2023

Jou kracht spreekt mij aan Jody en knap dat jij niet hebt losgelaten en dat jullie zijn echt samen gaan praten met elkaar op een manier dat Pieter het begreep en er bewust van was wat er gaande is en wat voor energie dit jullie beide kost in jullie relatie.
Prachtig knap gedaan en jou en jullie wijsheid hebben jullie heel goed ingezet, applaus allebei👏👏

Abonneer op

Gebruiker registratie informatie banner

Log in om de meest relevante verhalen te krijgen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Nog niet geregistreerd? Meld je gratis aan. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je privacy.